Adventures in planet love

Info

Grupp: Jordi L. Vidal Company
Land: Belgien
Ålder: från 6 år
Längd: 25 min

Adventures in planet love

Adventures in planet love undersöker en uppsjö av olika romantiska möten för att belysa de fördomar som vi alla bär på. Men hur övervinner vi de här fördomarna och bygger broar till andra människor? I slutändan handlar det om att hitta bättre sätt att leva tillsammans. Adventures in planet love är en originell och dynamisk föreställning med allt det som kännetecknar Jordi L. Vidal – en visuellt kraftfull, ordlös föreställning som kombinerar golvakrobatik, dans och fysisk teater. Step 2022 innebär också Skandinavienpremiär för den här fantastiska föreställningen!


Trailer


Om föreställningen

Koncept, regi och koreografi: Jordi L. Vidal
Medverkande: Julie Querre, Youri De Gussem, Victor Launay
Kostym, rekvisita och scenografi: Noelle Deckmyn
Koreograficoach: Michou Swennen
Foto och film: Mattias Walton
Samproduktion: ”Het Lab” Cultureel Centrum Hasselt, Culturecultuur1060 Sint Gillis/Saint Gilles, Belgium
Produktionsresidens: La Roseraie, Espace Catastrophe, Institut Dalcroze, Foyer Populaire CC Court Saint Etienne, Cirqu’conflex, Belgium
Med stöd av: SACD Belgium och Hart voor Kunstenaars fonds – Artists United & UAS, WBTD-Wallonie Bruxelles Théâtre Danse


Om kompaniet

Jordi L. Vidal Company skapar föreställningar som kombinerar dans, teater och cirkus för både inomhus- och utomhusmiljöer. Deras föreställningar har spelats över 600 gånger på scener och festivaler över hela världen. Kompaniets konstnärliga produktion sträcker sig från multidisciplinära verk som kombinerar rörelse med kammarmusikensembler, videoverk och konstinstallationer såväl som plats-specifika verk.

www.jordilvidal.net

Föreställningar

Inga Evenemang