Förvandling

Info

Grupp: Big Wind
Land: Sverige
Ålder: Från 3-6 år
Längd: ca 30 min

Förvandling

I Förvandling leder dansaren Johanna Ehn barnen genom en förtrollad rörelsevärld där hon förvandlar sig till olika fantasifulla och fantastiska figurer. En har stora ögon, en annan för långa armar. Men vad är det vi ser? Och vad blev det nu? Som så ofta när det handlar om Big Winds föreställningar så står humorn och de finurliga funderingarna i centrum. Förvandling är en dansföreställning som lockar till skratt, väcker funderingar och skapar nyfikenhet.

”Förvandling är en föreställning som litar på dansen från första stund. Variationerna i uttryck ger barnen en upplevelse av att dans kan vara oändligt många olika saker. Och att den som dansar kan se ut hur den vill! Johanna Ehns sätt att fånga barnens intresse med finurliga figurer skapar en fin kontakt med publiken.” – Hanna Uddenberg


Trailer


Om föreställningen

Idé: Johanna Ehn, Karin Agelíi
Medverkande: Johanna Ehn
Scenisk utformning och Koreografi: Tinna Ingelstam, Stina Hedberg
Kostym och Scenografi: Karin Agelíi
Musik: Erik Dahl


Om kompaniet

Big Wind startades 1989 av åtta musiker och koreografer utifrån lusten att blanda dans, musik och teater. 30 år senare är de ursprungliga idéerna fortfarande det som driver gruppen. Att spela både för barn och vuxna har varit en självklar del av gruppens verksamhet redan från början och fokus har alltid varit att verka uppsökande. Big Wind håller till på Konstepidemin i Göteborg där de även har replokaler och kontor.

www.bigwind.se

Föreställningar

Inga Evenemang