Konst och pedagogik

Info

Grupp: Regionteater Väst
Land: Sverige
Ålder: Vuxen
Längd: 120 min

Konst och pedagogik

Välkommen till Konst och pedagogik – en workshop om den konstnärliga processen i ett pedagogiskt perspektiv. Workshopen presenteras av Regionteater Väst och vänder sig till alla som arbetar med eller för dans för barn och unga.

”Att arbeta med scenkonst för barn och unga och använda sig av pedagogiska verktyg ser vi som en tillgång och som en del av kreativiteten i den skapande processen för att hitta vägar till en större delaktighet.” – Ulrika Liljedahl, scenkonstpedagog Regionteater Väst

Ta chansen att träffa medarbetare från Regionteater Väst under en två timmar lång workshop och få en inblick i hur arbetet med den unga publiken sträcker sig långt vidare än ”bara” själva föreställningstillfället.

Medverkande
Ulrika Liljedahl – scenkonstpedagog
Oliver Flor Jull – dansare
Julia Svensson – dansare
Monika Milocco – konstnärlig chef
Elin Svensson – producent

Workshopen består av både samtal och rörelser, men deltagarna behöver inte vara ombytta. Observera även att det är ett begränsat antal platser (max 15 deltagare) och det är först till kvarn som gäller. Det är fri entré till workshopen men du måste registrera dig genom att maila: luisa.denward@regionteatervast.se

Konst och pedagogik är en del av Step Extended.


Om organisationen

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för en ung publik och en av landets största producenter av både dans och teater. RTV skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6-16 år. Uppdraget kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun.

www.regionteatervast.se

Föreställningar

Inga Evenemang