Natten

Info

Grupp: MYKA
Land: Danmark
Ålder: från 4-18 månader
Längd: 30 min

Natten

Natten är ett skimrande vackert nattäventyr för de allra minsta. I föreställningen tar dansarna med dig och din bebis på en upptäcktsfärd i ett tryggt rum fyllt av nattens ljud, månsus och stjärnmelodier. Det är en interaktiv dansföreställning där både bebisar och vuxna kan röra sig fritt i rummet eller lägga sig ner och bara vara. Natten är en upplevelse i ett magiskt nattuniversum med dansande månljus och glittrande stjärnor som väcker era sinnen med doft, dans, ljud och musik.

”Poetisk dans där månljus och stjärnglitter visar bebisarna vägen genom den mörka natten. Lågmäld i sin ton men modig i sitt sätt att visa tilltro till det lilla barnet. Bebisar räds inte mörkret, det är bara något som förväntas av vuxna.” – Peter Sunesson


Trailer


Om föreställningen

Koreografi: My Grönholdt i samarbete med de medverkande
Dans: Julie Rasmussen, My Nilsson
Scenografi och kostymdesign: Mie Riis
Ljusdesign: Mikkel Jensen
Musik och ljuddesign: Erik Christoffersen
Foto och video: Morten Arnfred
Produktion: MYKA, administration Projektcentret. Med stöd av Statens Kunstfond, Københavns Kommunes Scenekunstudvalg, BUPL.
Tack till: Dansstationen Malmö, Zangenbers Teater, provpublik och samarbetspartners.


Om kompaniet

MYKA är ett danskompani med bas i Köpenhamn som leds av koreografen My Grönholdt. MYKA producerar föreställningar och installationer för den unga publiken och förmedlar ofta aktuella teman som kan beröra alla människor, stora som små.

www.myka.dk

Föreställningar

Inga Evenemang