Step + En scen kväll

Välkommen till En scen kväll med fokus dans för barn och unga den 17 mars 2020! Kom och träffa stadens dansgrupper och ta del av dansföreställningar för barn och unga. Under kvällen blir det även föreläsning och samtal kring danskonst för barn och unga!

Step har inlett ett samarbete med Göteborgs stad vad gäller den lokala utbudsdagen En scen kväll som den här gången passande nog har dans för barn och unga som tema. Det känns väldigt kul att få arrangera det här tillsammans med Göteborgs stads Kulturförvaltning som en smygstart på Steps branschdagar.

En scen kväll äger rum i Göteborg den 17 mars, från kl 15:00-19:00. Eftermiddagen kommer att fyllas av lokala dansföreställningar för barn och unga, föreläsning, samtal och presentationer. Det blir också en möjlighet att träffa arrangörer, dansare, koreografer och inbjudna gäster över något lättare att äta!

Registrering sker via Göteborgs stads Kulturförvaltning och öppnar snart. Eventuella frågor skickar ni bara till mia.bjorklund@kultur.goteborg.se.

Mer information om medverkande dansgrupper, plats och inbjudna gäster kommer inom kort! Men skriv redan nu upp En scen kväll den 17 mars i era kalendrar!