Registreringen är öppen!

Idag öppnar vi äntligen upp registreringen till branschprogrammet för Step 2022! Programmet äger rum i Göteborg med omnejd den 2-5 mars och är fyllt med godbitar som alla har samma tema gemensamt – dans för barn och unga.

Branschprogrammet bjuder på samtal om allt från manlighetsnormer, tillgång till scenkonst och representation. Medverkar gör både gästande dansare och koreografer, forskare och våra tre kära kuratorer! Samtalsprogrammet äger rum på Folkteatern i Göteborg, något som vi är otroligt glada över. Utöver detta blir det dansföreställningar runt om i regionen och det kommer även att finnas möjlighet att träffas för att mingla och ha det trevligt ihop!

Det är fri entré till de samtal, mingel och andra aktiviteter som äger rum under branschprogrammet i Göteborg den 2-5 mars. Observera dock att detta inte inkluderar de föreställningar som pågår i anslutning till branschprogrammet. Bokning av biljetter till dessa föreställningar görs i samma Google-formulär där du registrerar dig. Det finns endast ett begränsat antal biljetter till varje föreställning, så det är först till kvarn som gäller!

Programmet för de här dagarna kommer att fyllas på med ännu mer roligt längs vägen, så håll utkik efter mer spännande nyheter och uppdateringar!

Läs mer om branschprogrammet, de medverkande och registrera dig här!

foto: Faramarz Gosheh