Våra kuratorer!

Det är nu officiellt vilka som kommer att vara gästkuratorer för den kommande upplagan av Step som äger rum i mars 2022!

Med oss den här gången har vi Fiona Ferguson som arbetar som kreativ utvecklingschef på Edinburghbaserade Imaginate som skapar teater och dans för barn och unga i Skottland och som producerar Edinburgh International Children’s Festival. Vi har även den här gången med oss Adjjima Na Patalung från BICT Fest i Bangkok och Peter Sunesson som till vardags arbetar som producent för festivalen Salto! i Skåne. Vi är otroligt glada och tacksamma för att ha tre så begåvade, erfarna och fina människor med oss i det här arbetet. Mer om festivalens kuratorer kan ni läsa här!

Ett första urval av föreställningar kommer att vara klart innan årsskiftet och tanken är sedan att ha ett något justerat urval klart för våra regionala och lokala samarbetsparter i mars 2021. I och med att urvalet nu blir klart tidigare än under förra festivalen så hoppas vi kunna sprida festivalens föreställningar till ännu fler platser i regionen under 2022.