Branschprogram!

Det är knappt så att vi kan tro det själv, och det är fortfarande en lång väg kvar, men redan nu har vi den stora glädjen att meddela att Steps branschprogram 2022 äger rum i Göteborg torsdag till lördag den 3-5 mars!

Tematiken för branschprogrammet 2022 är inte helt satt ännu. Men frågor som just nu studsar runt här på kontoret är hållbarhet, representation, inkludering, tillgänglighet och så det där eviga: varför ska det vara så svårt att prata med barn och unga om en scenkonstnärlig upplevelse? Vi har nu inlett dialog med ett antal personer som vi gärna skulle vilja se i Göteborg för att dela med sig av sina kloka tankar kring en del av ovanstående perspektiv. Klart är i alla fall att det kommer att ges tillfälle att ta del av frågor som rör dans för barn och unga, träffa kollegor från både Sverige och förhoppningsvis andra delar av världen samt uppleva ett antal av festivalens föreställningar, både i Göteborg och i regionen.

Vi återkommer med mer om programmet och anmälan under hösten, men skriv redan nu ner datumen 3-5 mars 2022, så hoppas vi att vi ses i Göteborg då!