Hanko Zell

Arbetet med Step 2022 rullar på med oförminskad styrka. Nytt för hösten är att vi nu har fått Hanko Zell som ny projektledare för den kommande festivalen. Hanko har tidigare bl.a. arbetat som samordnare inom kultur och skola och med Skapande skola inom Varbergs kommun och var mellan 2016-2018 producent på Hagateatern i Göteborg.

Men vem är då Hanko?
”Haha! Hur ska man kunna svara på det? Det här handlar ju inte om mig utan om något mycket större! Men som projektledare för Step får jag möjlighet att knyta ihop mina erfarenheter, intressen och min kompetens – och dessutom få rikta mig mot min favoritmålgrupp. Det är glädje!”

Hur ser arbetet med Step ut?
”Just nu är det mycket praktiskt som ska falla på plats och vi jobbar som sjutton på att avsluta programläggningsprocessen så att vi kan släppa programmet. Samtidigt ligger fokus på att förankra vidare festivalen inom regionen, hos målgruppen och dansbranschen. Förmera och förverkliga. Även om det ännu är några månader kvar märks det att vi närmar oss ett Step-år.”

Vad ser du mest fram emot vad gäller festivalen?
”Att den ska dra igång! Att känna laddningen inför festivalens föreställningar, att få möta barnen och vara med och sprida dans i Västra Götalandsregionen!”