Veckans föreställningar

Det är vårkänslor i luften och vi är nu inne i andra festivalveckan!

Danska kompaniet Aaben Dans spelar sin föreställning Hvad er det? på Folkets hus, i Vänersborg. De spelar också en offentlig föreställning torsdag den 10, kl.16.30. På lördag 12 mars åker Aaben Dans vidare på sin turné till Borås och uppträder på Regionteater Väst kl.13.00. Hvad er det? besöker sedan Frölunda Kulturhus där de spelar en offentlig föreställning kl.14.00 på söndag 13 mars. Tisdag 15 mars spelar de skolföreställningar på Kulturhuset Vingen, i Torslanda. Biljetter och datum till alla spelplatser hittar du på vår hemsida.

I Göteborg spelas Kvinnostaden av Kompani Catapult på Järntorget på lördag kl.15.00. Det är även det enda tillfället som de spelar under festivalen, så missa inte detta! Fri entré – håll utkik runt torget efter röda kläder.

På måndag 14 mars kan du som själv är dansare och över 18 år, delta i en exklusiv dansworkshop ledd av koreografen och dansaren Jordi L. Vidal! En gratis dans- och fysisk teaterimprovisation samt kompositionsworkshop.

Tid: 18:00-20:00
Plats: Ale Kulturrum

Anmälan här!

Jordi L.Vidal Company kommer att spela föreställningarna An Encounter och Adventures in planet love från och med nästa vecka, kolla in vår hemsida för att se alla datum och spelplatser! Nästa vecka kommer kompaniet spela på Ale Kulturrum och Göteborgs stadsbibliotek.