Fler föreställningar!

Vi är så peppade över att dela med oss av nyheten om att ytterligare fyra föreställningar nu är bekräftade till Step 2022! Som en tidig julklapp vill vi nu presentera:

Frock
Sex fantastiska dansare drabbar samman i ett peppigt dansupplopp! I den här udda dansföreställningen bjuds det på lekfulla iakttagelser från förr som exploderar i en punkig hyllning till individualismen och våra olikheter. Engelska Stopgap Dance Company skapar spännande dansproduktioner för nationella och internationella turnéer. De arbetar med konstnärer både med och utan funktionsvariationer som tillsammans skapar innovativa samarbeten.

Läs mer om Frock här!

An Encounter

Ett finstämt, äventyrligt och passionerat möte mellan två personer. An Encounter är en egensinnig och dynamisk föreställning som kombinerar golvakrobatik, dans och fysisk teater.


Adventures in planet love

Adventures in planet love undersöker en uppsjö av olika romantiska möten för att belysa de fördomar som vi alla bär på. Men hur övervinner vi de här fördomarna och bygger broar till andra människor? Step 2022 innebär Skandinavienpremiär för den här fantastiska föreställningen. Jordi L. Vidal Company skapar föreställningar som kombinerar dans, teater och cirkus för både inomhus- och utomhusmiljöer. Deras föreställningar har spelats över 600 gånger på scener och festivaler över hela världen.

Läs mer om An Encounter här!
Läs mer om Adventures in planet love här!


I är mänskligheten på väg mot sin undergång. Klimathotet har besannats och det ångar av gaser och blossar rök. Jorden skälver under människans framfart. Med mäktiga dansnummer bjuds publiken på en streetdans-baserad föreställning som behandlar klimatförändringarna, vår tids mest brännande fråga. Twisted Feet är ett Göteborgsbaserat danskompani som grundades 2003 med basen i streetdancekulturen. Gruppen driver en framgångsrik dansskola och har producerat en lång rad scenproduktioner.

Läs mer om här!