Föreställningar i nära format

Plock!

Droppa, stänka eller kasta färg? Varför välja när man kan göra alltihop! Föreställningen Plock! kombinerar dans, cirkus och actionpainting i en färgexplosion.

Barn och vuxna får sätta på sig skyddsoveraller innan föreställningen för det kommer stänka och skvätta när dansaren tar plats på scenen. Här undersöks måleristilen actionpainting med pysande färgtuber och där händer och fötter används som penslar. Med imponerande kraft och kroppskontroll får vi följa den akrobatiska dansarens väg till att färdigställa sitt mästerverk.

Balancing Bodies

Vill du uppleva en föreställning riktigt nära? Sitta mitt bland dansarna och kanske till och med delta? Balancing Bodies leker med idén om relationen mellan publiken och de medverkande.

I ett helt vanligt rum sitter publiken. Utspridda på rullande kontorsstol visar det sig snart att publiken är föreställningens scenografi och även dess statister. Med humor och charm bjuds vi in i en värld av överraskningar där vi som publik är högst delaktiga. Vi får se duetter och vackra formationer men blir ständigt kastade in i nya situationer där roliga och spännande möten uppstår.