Föreställningar för de yngsta

Natten

Tänk att få röra vid allt det vackra, få krypa och lyssna, dofta och uppleva utan regler. I föreställningen Natten går du och din bebis på upptäcktsfärd i ett rum fyllt av månsus och stjärnmelodier.

Natten är ett skimrande vackert nattäventyr för de allra minsta. I ett magiskt universum upplever vi dansande månljus och glittrande stjärnor som väcker sinnen med doft, dans, ljud och musik. I ett tryggt rum kan barn och vuxna tillsammans röra sig fritt, undersöka, uppleva eller lägga sig nere och bara vara.

Den Köpenhamnsbaserade koreografen My Grönholdt har turnerat med sina verk på scener och festivaler runt om i norden. Med glädje välkomnar vi nu My och danskompaniet MYKA till Step och vi ser fram emot många nattäventyr!

Förvandling

Det skimrar, det växer, snurrar och svävar. I en förtrollad rörelsevärld finns inga gränser och det jag ser kanske du upplever som något annat.

Med humor och finurlighet förvandlar sig dansaren Johanna Ehn till fantasifulla dansande varelser. En har stora ögon, en annan för långa armar. Men vad är det vi ser? Och vad blev det nu? Förvandling är en dansföreställning som lockar till skratt, väcker funderingar och skapar nyfikenhet. Det är skönt när fantasin tar över och vi som publik bara åker med.

Vi är så stolta att få presentera vår lokala aktör Big Wind! Med stor erfarenhet av sceniska verk för barn och unga skapar de färgstarka föreställningar med värme och humor.